panelarrow

Konstnärshuset

Hobbysidan för dig med många färger på din palett

Sverige- ett konstälskande land

Sverige är ett konstälskande land med flera kända teatrar, operor och museum utspridda över hela landet. Svenskarna njuter av- och utövar konst i stor utsträckning och är du konstintresserad så befinner du dig i helt rätt land.

Stockholm har något för alla

Det sägs att den svenska konstscenen står inför stora positiva förändringar och vad det betyder kan vi bara spekulera i, men kanske är det så att det kommer att tillskjutas mer pengar till pågående och tilltänkta konstprojekt. I Sveriges huvudstad finns det en uppsjö av konstnärliga sevärdheter och här verkar några av Sveriges absolut största och mest aktade konstnärer. Stockholm är en mångfacetterad och bedårande vacker stad som bjuder dig som turist på allt ifrån god mat till storslagen opera och allt däremellan. Dit passar det alldeles utmärkt att resa tillsammans med familjen, själv eller med goda vänner.

Bo centralt och bekvämt

När du besöker Stockholm så är det effektivt, tidsbesparande och bekvämt att bo centralt och när du bokar ett rum på Elite Hotel i Stockholm så bor du med direkt närhet till Stockholms attraktivaste sevärdheter, dessutom har du tillgång till bra buss och tåg kommunikation alldeles i närheten. Stockholm är en vacker stad att promenera i och känner du att du har tiden och möjligheten så är det verkligen att rekommendera, man kan inte få ett bättre helhetsintryck av Stockholm än att promenera längs gatorna. Varför inte boka in ett besök på Fotografiska museet där kan du äta riktigt fräsch och ekologisk mat och njuta av utställningar i absolut världsklass, på deras hemsida kan du se vilka utställningar som är aktuella just nu, men även kommande utställningar.

Underhållning i Stockholm

Gillar musik så håll utkik för i Stockholm trängs de största världsartisterna med nationella och lokala artister, kanske spelar din favorit artist precis under din visit? Vill du ha ett riktigt gott skratt och ett bra avslut på en lång dag i Stockholm så ska du bege till Norra Brunn, där huserar Sveriges absoluta komikerelit och en kväll på Norra Brunn bäddar för flera goda skratt!