panelarrow

Konstnärshuset

Hobbysidan för dig med många färger på din palett

Bygg er ett Attefall som ateljé och en plats att pyssla på

Attefallshus har blivit alltmer populära och det är inte svårt att förstå varför. De små husen är ett lätt sätt att få extra utrymme på och är absolut värt pengarna om du har plats på tomten. Du kan göra mycket med ett attefallshus, så välj detta exempelvis och förverkliga dina drömmar.

Attefallshus för extra utrymme

Det finns mycket du kan använda ditt attefallshus till, gästhus, garage, bastu, fritidshus eller för att hyra ut. För dig som drömmer om att ha ett ställe där du kan pyssla eller skapa konst är attefallshus ett utmärkt val.

Då det kommer till inredning av ditt lilla hus är möjligheterna många. Eftersom du kan bygga det upp till 4 meter högt får du lätt plats med hyllor för dina saker. Trots den lilla ytan får du plats med skrivbord, staffli och andra möbler du kan behöva. Lägger du in en liten kamin kommer du att kunna vistas i stugan också under kallare månader.

Hus upp till 30 kvadratmeter

Efter att reglerna ändrade för attefallshus får de nu vara upp till 30 kvadratmeter stora istället för tidigare 25. Eftersom du nu kan bygga större hus än tidigare så får du lätt plats att inreda en ateljé för ditt skapande.