panelarrow

Konstnärshuset

Hobbysidan för dig med många färger på din palett

Är du familjens festfixare?

Att arrangera partyn är en hobby som många delar men tyvärr så ges det kanske inte så många tillfällen för det om man inte arbetar med det professionellt. Men älskar du att arrangera fester och partyn så tycker jag att du ska utse dig till hela släktens festfixare, gör du ett bra jobb så kanske det kommer att dyka upp en genuin efterfrågan.

Bestäm ett datum varje år

Att samla släkt och vänner är bland det roligaste man kan göra,  men har man en stor släkt så kan det vara svårt att få till det så att alla kan komma på det utsatta datumet. Men om man instiftar ett datum varje år där alla ska försöka samlas och träffas så är det större sannolikhet att det de flesta faktiskt kan se till att de kan komma. Och om du gillar att arrangera fester och sammankomster så är det bara att ta på dig fest fixar hatten och köra igång! Det som är positivt om man har en fest fixar hobby är det oftast är något som de flesta gärna slipper undan, man brukar alltså mer än gärna få axla den rollen.

Tänk på att festen ska vara underhållande för alla inbjudna

När man samlar släkten så är det oftast en bred variation på åldrarna och för att få ihop det på snyggt sätt så krävs det att man har resurser och en kreativ hjärna. Ett företag som vet precis vad en lyckad fest ska innehålla är Kalaskungen.com, där hittar du allt för ett oförglömligt party för såväl stora som små.

Se till att alla bidrar ekonomiskt

Även om du tycker att det är roligt att greja med fester och sammankomster så är det viktigt att du inte utarmar dig själv, se till att hela släkten är med och bidrar ekonomiskt. Du kan i förväg räkna ut vilka medel du kommer att behöva och sedan skicka ut till vederbörande vilken summa som gäller, det är också ett sätt för de att känna att de bidragit och varit en del av att styra upp festen.