panelarrow

Konstnärshuset

Hobbysidan för dig med många färger på din palett

Cykelträning som största intresse

När värmen gör sig påmind under våren kommer även cyklisterna fram på våra gator. Det gäller både dem som gillar att cykla till jobbet men även dem som har cykelträning som stort intresse.

Cykelträning kan se olika ut beroende på om du gillar att köra i terräng eller på landsväg. Kör du i terräng är det först och främst en mountainbike som är redskapet, medan det är racercyklar som gäller om du vill cykla snabbt och långt på landsväg.

Du får gott om träning om du bara cyklar fram och tillbaka till jobbet eller om du bara tar dig en tur lite då och då. Det behöver inte nödvändigtvis vara cykelträning med hög intensitet, bara du rör på dig och får upp pulsen.

Handla din nya cykel på nätet

Många vill gärna provsitta en cykel innan det är dags för köp. Det går utmärkt att åka till en affär och testa olika cyklar för att se vilken som passar dig bäst. När du väl bestämt dig för en cykel ska du dock köpa den på nätet.

Det finns flera fördelar med att shoppa online. Det är billigare än i butik och den skickas hem till dig inom loppet av några dagar.