panelarrow

Konstnärshuset

Hobbysidan för dig med många färger på din palett

Bra sajter för dina intressen

Alla har vi en specifik hobby, någonting att göra på fritiden som ger oss ro eller utmanar oss. Hobbies finns i oändliga varianter, om du har tid och lust att prova något nytt kan du behöver köpa in startpaket och utrustning för att komma igång. Vi har samlat ett gäng bra sajter med produkter eller information inom en 3 populära ämnen. Läs på och hitta en hobby som du vill veta mer om.

Stickning och virkning

Garnstudio.com är sajten för den som vill börja sticka och virka. Sajten har information, nybörjarvideos, garner och mönster på flera olika språk. Det finns över 8000 svenska mönster att testa. Om du kommer igång redan nu kan du få klart en rolig, stickad tröja att ge bort i julklapp!

Jakt och fritid

Bearskin.se är en webbshop med allt du kan tänkas behöva för en lyckad jakt. Du kan köpa prylar till dig eller din jakthund, hitta böcker och filmer om jakt samt kläder du kan ha för att ligga på pass eller ta en vandringstur i fjället. Rätt kläder och utrustning är A och O när det kommer till jakt, en välfylld webbshop som denna är bra att bokmärka.

Musik

Soundtrap.com är för dig som inte bara gillar att lyssna på musik, utan även vill skapa egen och ha kul med olika ljudfiler. Det enklaste sättet är via ett abonnemang där du får åtkomst till hundratals ljudfiler och instrument och kan komma åt programmet online vilken enhet du än jobbar på. Du kan börja jobba på morgonen vid datorn, fixa lite under pendlingen på mobilen och göra de sista ändringarna via surfplattan i sängen.