panelarrow

Konstnärshuset

Hobbysidan för dig med många färger på din palett

Hobbys att förlora sig i

En stor del av livet ägnas åt skola, jobb och att sova. Men när man är ledig är det kul att ha någonting annat göra. Man passar visserligen på att träffa vänner och familj men det finns ofta tid över för till exempel en hobby. Om du inte har en hobby rekommenderar vi att du läser vidare. Idag tänkte vi tipsa om lite olika hobbys som du kan prova på tills du hittar något du fastnar för.

Fotografering

Att fotografera är något som blivit allt lättare i och med att de flesta idag har med sig en mobiltelefon. Dessa har idag ofta en bra kamera som funkar i de flesta situationer. Speciellt om du är ny som fotograf och vill få utlopp för din kreativitet. Ta med dig mobilen och ge dig ut och fota. Det kanske är din nya passion?

Poker

Poker är ett kortspel med många år på nacken. Trots (eller tack vare) detta fortsätter populariteten att öka och att man idag kan spela på sin dator eller mobiltelefon gör ju så klart inte saken sämre. Poker är verkligen en hobby som du kan känna att du utvecklas inom. Ju mer du spelar desto bättre kommer det gå. Varför inte ge det en chans?

TV-spel

Denna fritidssyssla eller hobby om man så vill har lite av en ungdomsstämpel på sig. Man ser framför sig några tonåringar som sitter och spelar i en mörk källare. Men att spela TV-spel är något som folk i alla åldrar kan roa sig med. Inte bara för att det finns spel inom de flesta genres utan också för att det är mycket roligare än många tror. Det är också en hobby där du verkligen måste koncentrera dig och om du vill fly verkligheten en stund är det få saker som fungerar lika bra som några timmars tv-spelande.