panelarrow

Konstnärshuset

Hobbysidan för dig med många färger på din palett

Skönhet och hårvård som stort intresse

Skönhet och hårvård har varit av ett stort intresse för människor genom alla tider. Under tiden som media definierar skönhet som någon som passar på omslaget på en tidning, undrar vi alla var vi befinner oss i hela den här historien.

Modern, hållbar skönhet

De nya, moderna skönhetsbegreppen kan inte längre definieras på samma sätt. Numera handlar det om individen och observatören, men beror mest på personens egna självförtroende. Jämfört med gamla koncept, med råd om hur man kan vara snyggare, har vi idag högre förväntningar. Omfattande hår- och hudvård inkluderar intern och extern kosmetika. Intern kosmetika hänvisar till ett hälsosamt liv och extern kosmetika till användningen av andra produkter. Det korrekta valet av kosmetika är av särskild betydelse, eftersom den direkt kan påverka ämnesomsättningen och därmed hela hälsan.

Vi är mer medvetna nu för tiden

Nu är vi mera medvetna om miljön och därigenom även om oss själva som en del av naturen. Tiden räcker ofta inte till och fast vi vet vad som är bra för oss och naturen kan det ibland vara enklast att bara plocka produkter från hyllan i affären. Köp dig något online som ar bra för dig och för naturen. För oss alla i längden. Det går att vara vacker utan att förstöra runtom sig.